Preventie, losse sessies, no nonsense, actie: de kernwoorden van provocatieve coaching

Wat dat betekent? Dat je aan de slag gaat met jouw knellende patronen en overtuigingen. Zodat je inzicht krijgt in jouw houding en gedrag. Hiervoor heb je natuurlijk wel een beetje lef nodig.... De durf je te laten coachen via een non-conformistische aanpak. Zie je dat wel zitten? Dan ben je bij Reverse Coaching aan het juiste adres!

Provocatieve coaching inspireert
De werkwijze is duidelijk. Jij gaat zelf aan de slag. Onderuit zakken en urenlang praten kun je vergeten! Provocatieve coaching is oplossingsgericht en effectief voor iedereen die echt in beweging wil komen. En dan maakt het niet uit waarvoor je komt. Om (meer) plezier in je werk te krijgen, een communicatie- of loopbaanvraagstuk op te lossen, een privé- of werkconflict aan te pakken of een re-integratiekwestie aan te pakken. Zelfs een sollicitatietraining kun je bij Reverse Coaching volgen.

Reverse zet je in beweging
De sessies kenmerken zich door een provocatieve aanpak op houding en gedrag. Jouw overtuigingen, doelen en gedragingen, die pakken we aan. Ik help je door verwarring te creëren en methoden zoals RET en Roos van Leary in de strijd te gooien. Ook zet ik improvisatietechnieken en uitdagende humor in. Zo daag ik je uit jezelf op een andere manier te bekijken. Praktisch en doelgericht.

Geïnteresseerd? Laat je dan meteen uitdagen!