• _ASC4650_2x3_96.jpg

Incompany training van Reverse

Tijdens een incompany training leer je met een team hoe je snel tot de kern van een probleem kan komen. Hoe je probleemdenken ombuigt naar oplossingsgericht denken en doen. In alle oefeningen werken we actief aan persoonlijke effectiviteit door positief te reframen op houding en gedrag. Met andere woorden: ik schud teams op tot zelforganisatie.

Hoe provocatief is een incompany training?
Ik geef de workshops en trainingen met een flinke boost energie. We lachen veel en werpen een nieuw licht op vertrouwde knelpunten. Provocatieve technieken kenmerken zich door uitdagende humor en creativiteit. Zo verandert de mindset van de deelnemers en vergroten zij hun zelfverantwoordelijke zelfbepaling.

De opbouw van de training
1. De theorie en de basis.
Waarom werkt provocerend communiceren?

2. Inventariseren van het probleem.
Met speedspeuren inventariseren we persoonlijke patronen en groepspatronen.

3. Oplossingsgericht denken en doen.
Met uitdagende humor en empathie gaan we in kleine groepen werken aan oplossingen. We maken de oplossingen inzichtelijk met een moodboard.

De duur
Hoe lang een training duurt is afhankelijk van de inhoud van de workshop of training. Het kan een dagdeel beslaan. Of een hele dag. Natuurlijk maken we hier vooraf afspraken over. Neem contact met me op via het contactformulier.